De Nieuwe Bavo Bloeit

Netwerkavond

De netwerkavond is op donderdag 4 april a.s. van 19:00 tot 21:30 uur. Deze netwerkavond is bestemd voor deelnemers, bloemisten, sponsors en genodigden. Op deze avond laten studenten hun werk zien aan de bpv-bedrijven, bloemisten, sponsors en genodigden. Wij bieden een mooi programma aan met demonstraties van:

Inge Quint 
Floral designer / Bloemstyliste, deelneemster Hollands Beste bloemsierkunst. "Floral Design is my nature, And nature is my art."

Al meer dan 20 jaar is internationaal floral designer Inge Quint toonaangevend in de Nederlandse bloemenbranche en ver daarbuiten.
Mijn bedrijf Inge Quint Flower Art staat voor innovatief bloemwerk, perfecte styling en service. Klassieke bloemsierkunst is de basis maar ‘the sky is the limit’!
De essentie van IQ Flower Art is van iedere opdracht iets unieks te maken.
Het IQ team werkt met de mooiste bloemen op de prachtigste locaties van Amsterdam tot winters Oostenrijk, Turkije, België, Duitsland, metropool London, authentiek Italië, het grote China, maar vooral vanuit ons atelier waar we opdrachten voorbereiden en realiseren. Duurzaamheid, recycling, kwaliteit en de verschillende seizoenen staan daarbij voorop.

Inge zal op deze avond onder andere werken met de producten van Decofresh, Lysianthus, Smithers Oasis, Alflora en Yourlily.

 

 

Karin Pasman 
Bloemstyliste, docente, meesterbinder en voormalig Nederlands Kampioene Bloemschikken

Mijn inspiratie voor mijn bloemwerk haal ik eigenlijk overal vandaan. Dat kan uit de natuur zijn, ik vind het bos en het strand fantastisch, maar ook door het kijken in verschillende boeken. Ik heb thuis een hele bibliotheek aan bloemsierkunst boeken. Ook het rond lopen in een bouwmarkt werkt voor mij inspirerend omdat er zoveel mooie niet plantaardige materialen te vinden zijn.Als ik mijn eigen stijl moet omschrijven vind ik dat wel lastig omdat je toch telkens anders werkt. Maar ik denk dat ik over het algemeen vrij compact en fijn werk. Het kan met allerlei materiaal zijn, ik vind eigenlijk al het plantaardig materiaal mooi om te gebruiken. Elk materiaal heeft z’n eigen eigenschappen waar je gebruik van kunt maken in een arrangement.

Karin zal op deze avond demonstraties verzorgen met onder andere gesponsorde materialen; Rozen van Decofresh, lelies van Yourlily, Chrysanten van Zentoo en Smithers Oasis

 

Go Café

Georganiseerd voor kwekers en deelnemende bedrijven. Georganiseerd door Het groen onderwijscentrum. Dit onderdeel is voornamelijk een discussie met presentaties die in een andere ruimte van de kerk gaat plaatsvinden. Na hun eigen programma komen de mensen van het go-cafe het bloemwerk bewonderen en kunnen zij aanschuiven bij de netwerkavond. Voor dit onderdeel geldt een deurbeleid met inschrijving.

Go Café is een ontmoetingsmoment voor medewerkers, ondernemers, docenten en studenten. Een prikkelend, actueel, informatief thema staat hierbij steeds centraal. Out of the box denken levert vaak interessante discussies op. Nieuwe inzichten en ideeën worden aangeleverd en verder uitgediept in workshops, trainingen of andere activiteiten. De agenda voor de Go-Cafés wordt samengesteld in overleg met ondernemers. Nieuwe kennis en innovatie is hierbij steeds het vertrekpunt.

Ron De Vries Fotografie
Deze avond komt ook Ron de Vries! Hij zal foto's nemen van het bloemwerk. In overleg zijn zijn foto's te bestellen voor drukwerk e.d. Wij zijn erg blij dat deze fotograaf, die al jaren bekend is voor zijn fotografie binnen de bloemenbranche, ook hier aanwezig zal zijn.