De Nieuwe Bavo Bloeit

De netwerkavond

19 april 19.00 - 21.30 uur
Voor deelnemers, bloemisten, sponsors.

Inspiratieteam VBW geeft Demo

Het VBW Inspiratieteam bestaat uit (oud-)kampioenen. Het team heeft de belangrijke taak collega-bloemisten te inspireren op het vlak van vakmatige ontwikkeling. Het team bestaat uit Dini Holtrop (Nederlands kampioen 2015), Roxanne van Schellen (Nederlands Junioren kampioen 2012), Marcel v/d Haar (winnaar VBW Flowercup 2014) en Hidde Klink (Nederlands Junioren kampioen 2016).

Go Café

Georganiseerd voor kwekers en deelnemende bedrijven. Georganiseerd door Het groen onderwijscentrum. Dit onderdeel is voornamelijk een discussie met presentaties die in een andere ruimte van de kerk gaat plaatsvinden. Na hun eigen programma komen de mensen van het go-cafe het bloemwerk bewonderen en kunnen zij aanschuiven bij de netwerkavond. Voor dit onderdeel geldt een deurbeleid met inschrijving.

Go Café is een ontmoetingsmoment voor medewerkers, ondernemers, docenten en studenten. Een prikkelend, actueel, informatief thema staat hierbij steeds centraal. Out of the box denken levert vaak interessante discussies op. Nieuwe inzichten en ideeën worden aangeleverd en verder uitgediept in workshops, trainingen of andere activiteiten. De agenda voor de Go-Cafés wordt samengesteld in overleg met ondernemers. Nieuwe kennis en innovatie is hierbij steeds het vertrekpunt.

Bloemen met Smaak

Anna Koster verzorgt een presentatie van eetbare bloemen. Zij schreef het boek Bloemen met smaak en dit boek zal deze avond ook verkrijgbaar zijn. Proeven kan bij de proeverij.

Karin Pasman maakt bloemwerk

Voormalig Nederlands kampioene en winnares van de Wim Hazelaartroffee begeleidt studenten van MBO Westland in hun ontwerpproces en zal indien mogelijk ook zelf bloemwerk maken. Dit bloemwerk is natuurlijk in de kathedraal te bezichtigen. Karin zelf is druk bezig met het bloembollencorso en zal s avonds aanwezig zijn.

 

Ria Hoogendoorn

Workshop sieraden maken. Met bloemen en plantaardig materiaal kun je zelf aan de slag om sierarden te maken. Olv Ria Hoogendoorn.Ria Hoogendoorn is werkzaam bij het Wellantcollege in Oegstgeest.

Groei & Bloei

  1. Prijsuitreiking van de regio wedstrijd bloemschikken door Mercedes en Jolande
  2. Demonstratie van Birgit Davids, docente en meesterbindster die. veelvuldig demonstraties en presentaties verzorgd bij Groei & Bloei

Ron De Vries Fotografie

Deze avond komt ook Ron de Vries! Hij zal foto's nemen van het bloemwerk. In overleg zijn zijn foto's te bestellen voor drukwerk e.d. Wij zijn erg blij dat deze fotograaf, die al jaren bekend is voor zijn fotografie binnen de bloemenbranche, ook hier aanwezig zal zijn.