De Nieuwe Bavo Bloeit

Styliste

Ingeborg Kemperman, docente Bloemschikken en –binden op het Wellantcollege MBO Rijnsburg, Meesterbinder en inmiddels meer dan 28 jaar in het bloemen vak.

Naast haar werk als docente begeleidt ze leerlingen en studenten op hun stages en organiseert ze (internationale) projecten. De uitvoering hiervan neemt ze ook dikwijls voor haar rekening. Na de grootse editie van vorig jaar, waarbij de Nieuwe Bavo uitbundig bloeide, neemt zij ook dit jaar de leiding. Met dit jaar nog meer deelnemende studenten, nog grootser bloemwerk en hopelijk nog meer sponsoren die het geheel ondersteunen. Ook haar collega Elbert Sterk doet dit jaar mee met de organisatie. Hij zocht ook de connectie met de VBW die nu mee doet met het project.

Tijdens de openingsuren van De Nieuwe Bavo bloeit zal Ingeborg op een aantal momenten in de kathedraal boeketten maken voor de verkoop. Maar naast dat is het Ingeborg eraan gelegen alle studenten laten stralen in het bloeiende festein. Niet alleen de Nieuwe Bavo Bloeit, ook de studenten bloeien en tussen al dat bloemengeweld wil ze vooral hen laten stralen!