De Nieuwe Bavo Bloeit

Decorum

Decorum is een vereniging van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Onze kwekers zijn zorgvuldig geselecteerd, met één doel: een breed assortiment planten en bloemen onder één merk.

Van de hoogste kwaliteit, uiteraard. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Het hoogwaardige merk Decorum staat voor gegarandeerde topkwaliteit, direct van de bron, gecombineerd met continue innovatie en verduurzaming. Alleen de allerbeste producten van onze geselecteerde kwekers dragen het kwaliteitslabel Decorum. Doordat de producten met zorg en liefde worden gekweekt, zijn ze langer houdbaar!

Decorum introduceert regelmatig nieuwe producten. Een aantal daarvan presenteren we in de Bavo: Chrysanthemum Etrusko White, Alstroemeria Noa, Freesia Peachy Queen en Hyacint Sweet Invitation.

Chrysanthemum Etrusko
Chrysanthemum Etrusko is een nieuw soort Chrysant dat zich kenmerkt door zijn eigenzinnige bloemlinten. Het is dan ook een ware eyecatcher en geheel vernieuwend in het assortiment van Arcadia. De grote bloem van Etrusko blijft groeien wanneer deze op de vaas wordt gezet. Het uiterlijk blijft veranderen en verrast je keer op keer!

Alstroemeria Noa
Decorum kweker Together2Grow introduceert dit jaar de nieuwe Alstroemeria Noa. Deze prachtige bloem heeft vele vertakkingen en een grote hoeveelheid bloemen. De kleurschakeringen gaan van licht- tot donker cerise en springen in het oog, doordat de bladeren donker van kleur zijn.

Freesia Peachy Queen
Deze innovatieve dubbelbloemige Freesia heeft een prachtige kleur oranje en een heerlijke geur! Hofland Freesia is de enige kweker in Nederland die deze prachtige bloem teelt. Wat de bloem naast de prachtige kleur en dubbele bloem onderscheidt is de lengte en het gewicht van de tak. Die zijn beide boven gemiddeld.

Hyacint Sweet Invitation
Het nieuwe soort Hyacint Sweet Invitation is dit jaar nieuw in het assortiment van Straathof Hyacinten. De prachtige zacht oranje kleur en zoete geur onderscheiden deze bloem van andere hyacinten. Leuk om te weten is dat Straathof Hyacinten dit soort tien jaar geleden voor het eerst zag. Zo lang duurt het namelijk vanaf het moment dat het soort goedgekeurd wordt, totdat het daadwerkelijk bij de kweker verkrijgbaar is!Kom meer te weten over deze organisatie of vereniging via: http://www.decorumplantsflowers.com/site/nl