De Nieuwe Bavo Bloeit

Groei & Bloei

Groei & Bloei is dé toonaangevende vereniging van tuin- bloemschik- en natuurliefhebbers. Zij zet zich in voor een groene samenleving, zowel op lokaal als op landelijk niveau.

 

Groei & Bloei verzorgt op het gebied van het bloemschikken diverse cursussen, workshops, demonstraties en wedstrijden. Tevens verstrekt Groei & Bloei veel informatie via de website www.groei.nl , artikelen op Facebook, filmpjes op YouTube, afbeeldingen op Instagram en Pinterest.

De KMTP/Groei & Bloei (opgericht in 1872) heeft als doelstelling de bevordering van kennis van en de belangstelling voor het leefmilieu en de flora in het bijzonder. Als deel van het lidmaatschap ontvangt u het tijdschrift Groei & Bloei en bent u automatisch lid van een van de 130 plaatselijke afdelingen. Hier kunt u deelnemen aan diverse excursies, lezingen en cursussen. Met de ledenpas is korting te verkrijgen bij diverse zaken, tuinen en attracties.

KMTP = Koninklijke Maatschappij van Tuinbouw en PlantkundeKom meer te weten over deze organisatie of vereniging via: https://groei.nl